Trude Husevåg, avdelingsdirektør i Skatteetaten
Trude Husevåg, avdelingsdirektør i Skatteetaten

Er du en av 41 872?

Bare dager før fristen går ut er det fremdeles mange i Rogaland som ikke har åpnet og lest sin egen selvangivelse.

SKATT: Når fristen går ut på lørdag 30. april er det for sent å sjekke om du har fått med deg alt du har krav på, melder Skatteetaten.

41 872 rogalendinger risikerer å betale for mye skatt viser tall fra etaten. De har sendt ut forhåndsutfylt selvangivelse med de opplysningene de har om økonomien din. Likevel blir du sterkt oppfordret til å sjekke tallene på egen hånd.

-Vi oppfordrer alle til å sette av tid til å lese og sjekket selvangivelsen sin slik at du betaler rett skatt og ikke går glipp av fradrag du har krav på. Det er viktig at alt stemmer og er korrekt, det sier Trude Husevåg avdelingsdirektør i Skatteetaten.

Det endelige skatteoppgjøret kommer når Skatteetaten har behandlet selvangivelsen din. Dette skjer mellom 22.juni og 12.oktober. Da skal du få beskjed via mail eller sms, og ifølge dem selv hjelper det ikke å mase verken på telefon eller ved å møte opp på skattekontoret. Mer eksakt dato får du ikke.