UniK

Den kjærlige arbeidsplassen

Uni-K feiret seg selv med kake, taler og en nyskrevet sang i dag. Flere hadde ekstra grunn til å smile. Vennskap og kjærlighet har nemlig hatt gode kår på byens triveligste arbeidsplass.

HAUGESUND: Den nyskrevne jubileumssangen til Uni-K ble behørig sunget to ganger på festen i dag. Og det var ikke bare den varierte produksjonen som fikk plass i refrenget. Andre vers var viet de gode vibbene, – humør, drama, dans og romantikk.

– Jeg står ved siden av verdens beste kollega her på Uni-K, sier Jostein Eileraas med stort alvor.

– Dere ble kjærester her på jobb?

– Ja, vi ble det. Jeg sitter i velferden her på Uni-K, så det var sånn meg og han her ble kjent, smiler Susanne Tveit Solberg.

– Det kunne ikke vært bedre. Og nå har Susanne fått seg en leilighet rett ved siden av meg, så nå er vi blitt naboer også.

– Det blir ikke for tett å jobbe sammen også?

– Nei, jobb er jobb, privatliv er privatliv, slår Jostein Eileraas fast. 

Det gode arbeidsmiljøet

På Uni-K er det god plass til hele mennesket. Så mye at du kan ta deg en pust i bakken, og glede deg til å gå på jobb hver dag. Og som det ble sagt i en av talene, når du har jobb har du også ferie.

– Det betyr uendelig mye for meg å jobbe her på Uni-K. Å komme ut blant gode arbeidskollegaer betyr ufattelig mye, sier Eileraas, som blant annet jobber med utkjøring av frukt og mat.

– Jeg er så glad jeg har en jobb å gå til, for da kan jeg også ha ferie, sier Kirsti Vassbotn med et lurt smil.

Uni-K feiret sine første ti år i dag.

Les også: Den unike arbeidsplassen