Skjermbilde 2016-04-24 kl. 12.16.00

Her trener ungdommene for livet

Elever og ansatte ved Vardafjell videregående støtter en god sak samtidig som de selv kommer i bedre form.

HAUGESUND: Lørdag arrangerte Vardafjell videregående skole «Tren for livet». Det betyr at elever og ansatte betaler en liten kronesum for å trene på Haugesund Aerobic og Treningssenter hele ettermiddagen. Pengene gir de i gave til intensivavdelingen for nyfødte ved Haugesund sjukehus.

–  Vi ser på det som en vinn-vinn situasjonen. Jeg mener det er for lite fysisk aktivitet i skolen, og vi ønsker å oppfordre til mer av dette, sier initiativtaker og lærer i kroppsøving, Krisztian Peter Hauer.

Ifølge russepresident Marcus Grand Michaelsen, er elevene ved Vardafjell svært opptatt av trening og en sunn livsstil.

– Vi er opptatt god helse, og det gjelder russen også. I går kveld hadde vi grilling og kos, men vi kommer likevel her i dag for å trene, sier han.