FORNØYDE KUNDER: Tone Damli og samboeren Markus Foss sammen med Kristine Vikse.
FORNØYDE KUNDER: Tone Damli og samboeren Markus Foss sammen med Kristine Vikse.

Tone Damli går for Haugesund-design

Popstjernen ønsker å kle sin to år gamle datter i klær fra MeMini.

MOTE:  Det er ingen tvil om at barneklærne fra MeMini faller i smak hos Tone Damli. Popstjernen ønsker å kle datteren sin opp i merket, og tok derfor initiativ til et samarbeid med designer Kristine Vikse fra Haugesund.

– Det er veldig hyggelig at en så profilert person som Tone velger MeMini. Både hun og samboeren virket veldig fornøyd, sier Kristine Vikse.

Sier nei til mange bloggere

Hun understreker at det ikke er en økonomisk avtale. Damli vil bli ambassadør for MeMini, men Vikse har ingen krav om at artisten skal publisere bilder av datteren iført MeMini-klær på sosiale medier.

– Tone er en jordnær og hyggelig jente. Hun fronter ikke datteren sin så mye i sosiale medier, og jeg er sikker på at hun vil gjøre dette på en ordentlig måte, sier Vikse.

Klesdesigneren forteller at hun får mye henvendelser fra bloggere som ønsker å kle barna sine i MeMini, men at hun stort sett sier nei til den slags.

–  Jeg mener det er en uheldig utvikling. Barn skal få lov til å være barn. Men jeg setter selvfølgelig stor pris på at så mange viser interesse rundt designet mitt, sier Kristine Vikse.