Daniel Holten - Foto holtenmedia

Vikedalsbu skal gi alt under NM i rallycross

Daniel Holten (24) fra Vikedal kjører full NM-serie både i bakkeløp og rallycross denne sesongen.

RALLYCROSS: Daniel Holten fra Vikedal er Vestlandsmester og Norgesmester i rallyrcross. Etter mye jobbing med bilen i vinter, en Ford Fiesta for tolitersklassen, er Daniel svært spent før helgens NM-åpning Vikersund

– Bilen er den samme som jeg kjørte i 2013-sesongen, og som Johannes Holten Leifsen har kjørt de to siste sesongene. Vi har gjort en del endringer og justeringer som vi håper skal gjøre den bedre, sier Daniel Holten i en pressemelding.

Til tross for at 24-åringen stort sett har kjørt rallycross siden han debuterte i junior-grenen i 2009, er han ikke helt ukjent med bakkeløp heller. I 2013 tok han NM-sølv i grenen i samme bilen han skal kjøre nå. Likevel er bakkeløpstraseen i Vikersunbakken ny og ukjent for han.
– Der har jeg ikke kjørt før, og for meg blir det først og frem en test av bilen og god løpstrening før alvoret i rallycross NM starter i midten av mai, sier han.