Per Ivar Reine sammen med Håvard Nordtveit
Per Ivar Reine sammen med Håvard Nordtveit

Mediesjefen klar for nye mål

Per Ivar Reine har sagt opp sin stilling som medie & arrangementssjef i FK Haugesund. Fra nå av blir fotballen forbeholdt fritiden. Fra juni måned er han klar for noe helt nytt.

HAUGESUND: Per Ivar Reine ble ansatt som mediesjef i FK Haugesund i november 2012. Nå har han sagt opp jobben for å begynne med noe nytt.

– Det er litt for tidlig å si hva det er, men det har ikke noe med fotball å gjøre, sier Reine, og blir som så mange andre noe hemmelighetsfull rundt jobbyttet og snakker kun om nye utfordringer. 

Men han lar seg etterhvert overtale til å røpe at han starter for seg selv, og at han holder seg til dels i samme liga, det kommer til å ha med media og kommunikasjon å gjøre.

Tårevåte fotballgleder

Den avtroppende mediesjefen kjenner seg privilegert etter årene i klubben og viser til tilfredsstillelsen det gir å ha fått lov å være med å bygge opp noe spesielt.

– Det å stå foran andre tippeligalag, trenere, sponsorer og snakke om «mærr enn tri poeng», fortelle om det vi har bygd opp gjennom FK Haugesund også utenom banen har vært sterkt. Det at klubben har vist samfunnsansvar har gjort sitt til at klubben ble synlig langt utenfor byens grenser.

Men som så mange andre målbevisste menn er det jo en scoring han husker aller best. 3-1 målet i kampen mot Odd, der Kristoffer Haraldseid satte inn det siste målet og sikret bronsen i november 2013.

– Da grein jeg mine modige tårer ved 16-meteren! Ellers glemmer jeg aldri da vi kvalifiserte oss til Europa League i 2014. Og julelunsjene med Davy Wathne, Ivar Hoff, Mini Jacobsen. Reine snakker seg rent vemodig.

Men mannen som har hatt fotball på  brødskiva siden han var født blir fremdeles å finne på sidelinja.

– Jeg slipper det aldri, sier han og sper på med den umiskjennelige latteren.

Ut mai måned blir den å høre i gangene på Haugesund stadion.