jostein_bosnia

Grindhaug og Nordvik på spillerjakt i Bosnia

– Det mest interessante med spillere fra Balkan-området er nok engasjementet og energien de drar med seg, forteller Jostein Grindhaug.

FOTBALL: I forrige uke satte Balkan-ekspert Runar Nordvik og A-lags leder i FKH, Jostein Grindhaug, seg på flyet til Sarajevo. Her har de både sett på enkeltspillere og knyttet kontakter. Grindhaug forteller at han ofte blir tipset om bosniske spillere og ønsker dermed å bli bedre kjent med nivået på den bosniske toppserien.

– Det mest interessante med spillere fra Balkan-området er nok engasjementet og energien de drar med seg. Under det enorme vinnerinstinktet og energinivået, må du prøve å kanalisere det på riktig måte og få det ut positivt, sier Jostein Grindhaug.

Åkrabuen har hatt en spennende langweekend i Bosnia med mye reising, fotball og spennende mat.

– Da jeg begynte å reise, var alltid målet å få gjort jobben kjappest mulig og så dra tilbake på hoteller for å være der. Nå er det å få mest mulig ut av turene både fotballmessig og den andre siden ved det, sier han.

Se reisereportasjen fra Bosnia i videovinduet over