Foto: Privat
Foto: Privat

Terje Halleland blir statssekretær

Terje Halleland er utnevnt til statssektretær for landsbruksminister Jon Georg Dale i Landbruks- og matdepartementet fram til april 2017.

Dette melder Aftenbladet.

Halleland er i dag gruppeleder for Frp i Fylkestinget i Rogaland og har tidligere vært fylkesvaraordfører. Han har i tillegg i to perioder vært vararepresentant på Stortinget samt fylkesleder for Rogaland Frp.

Nyheten kommer dagen etter at Halleland feiret sin 50-års dag.

Statsråd Jon Georg Dale beskriver Halleland som en politiker med lang erfaring og stort engasjement.

– Vi har mye arbeid foran oss i det kommende året. Skogmelding, jordbruksmelding, pelsdyrmelding og reindriftsmelding er arbeid som vi er i gang med, og som er viktig for at den positive utviklingen i jordbrukssektoren skal fortsette. Jeg gleder meg til å få med Terje på laget i dette arbeidet, sier Dale til Aftenbladet.