Tidligere landslagsprofil i håndball ,Håvard Tvedten, er en av ti kjendiser som skal delta i "71 grader nord"
Tidligere landslagsprofil i håndball ,Håvard Tvedten, er en av ti kjendiser som skal delta i "71 grader nord"

Håvard Tvedten legger opp

Håndballspiller og stordabu Håvard Tvedten avslutter sin karriere etter morgendagens sluttspill i Danmark. Det melder spilleren selv på sin Instagram-profil onsdag.

HÅNDBALL: Landslagsspilleren har de siste ni årene spilt for Aalborg Håndbold. Her vil 37-åringen også sette sluttstrek for sin mangeårige håndballkarriere.

Håvard Tvedten melder at han legger opp på sin egen Instagram-profil.

Håvard Tvedten melder at han legger opp på sin egen Instagram-profil.

– Jeg har utrolig mange gode minner fra årene som håndballproff. Jeg har blant annet hatt fantastiske ni år i Aalborg, og dette vil alltid være klubben i mitt hjerte der jeg utviklet meg som både spiller og menneske. Nå er det tid for å se fremover og på de mulighetene som ligger utenfor parketten. Jeg har de siste årene studert ledelse ved siden av jobben som kaptein i Aalborg Håndbold, og jeg gleder meg til å jobbe med det som fag når jeg og familien til sommeren vender snuten hjemover til Norge etter 14 år i Spania og Danmark, melder Tvedten.

Han retter videre en takk til familien, lagkamerater, motstandere, trenere, fans og sponsorer på Stord som hadde tro på ham allerede som 18-åring.

Nå ser han fram til å komme i gang med sluttspillet i klubben som ligger hans hjerte nærmest.

– Jeg skal gi alt for å bidra til at vi står igjen som danske mestere i min aller siste sesong for Aalborg Håndbold. Takk for meg, skriver Tvedten.