IMG_6617

Spillerbørsen

Slik vurderer vår reporter FKH-spillerne etter fredagens tap for Sogndal.

SOGNDAL: I en jevn kamp som endte med tap for FK Haugesund får spillerne følgende attest:

Per Kristian Worre Bråtveit (5)

– Foruten om målet han slipper inn er PK relativt god og viser god autoritet, spesielt i en-mot-en situasjonene

William Troost Ekong (5)

– Kapteinen har vært umulig å overse i de kampene han har spilt. Med stor fart, duellstyrke og ro har han vist seg kapteinsbindet verdig. Ikke like rolig i dag, men får plusspoeng for å redde ballen på streken i andre omgang.

Nemanja Tubic  (3)

– Spiller seg opp et hakk fra forrige kamp, men roter fælt til tider. Minuspoeng for å pådra seg gult kort.

Vegard Skjerve (3)

– Gjør en ok kamp. Fungerer bedre som stopper enn som vingback. Vinner en del dueller i dag. Får et billig gult kort.

Kristoffer Haraldseid (3)

– Får sin første kamp fra start for sesongen. Skaper ikke noe særlig, men er involvert i noen gode tendenser på sin flanke.

Anthony Izuchukwu (5)

Spiller både anker og midtstopper i løpet av kampen. Har et stort potensiale, og viser det tidvis i dag. Ryddig og trygg i de fleste situasjoner, men blir vel defensiv på midtbanen og kunne med fordel vært mer aggressiv.

Eirik Mæland (4)

– Det bor mye fotball i midtbanegeneralen. I fredagens kamp blir han dessverre litt for stasjonær og klarer ikke å bidra nok offensivt. Hadde en fantastisk sklitakling i forkant av Sogndals scoring. Ballen burde ha blitt klarert unna.

Sondre Tronstad (6) BB

– Høster mye skryt hos Mark Dempsey etter kampslutt. Er alltid bevegelig og klar til å angripe, selv om sørlendingen jobber utrettelig begge veier. Er veldig energisk og pigg. Må jobbe med effektiviteten foran mål. Blir banens beste for andre gang på rad på vår spillerbørs.

David Myrestam (3)

– Skaper enda mindre enn sin motpart på høyresiden, men er ganske stødig defensivt. Må opp noen hakk i prestasjonene fremover på banen.

Roy Miljeteig (4)

– Tysværbuen har det engelskmennene kaller «flair». Han kan gjøre eksepsjonelle ting med ballen når han får det til å stemme. I dag ser han lite til ball og det påvirker også børskarakteren hans.

Kwame Karikari (4)

– Er duellsterk men opplever litt av det samme som sin spisspartner Miljeteig. Burde fått mer ut av sjansen sin i førsteomgang.

Torbjørn Agdestein  (3)

– Er den eneste av innbyttere som spiller nok til å få børskarakter. Er totalt blottet for selvtillit, men jobber veldig godt. Trenger  å få sin første scoring for klubben.

Ibrahim Shuaibu

– Spiller ikke nok til å få børskarakter, men gjør en grei prestasjon. Kunne avgjort kampen, men ballen snek seg på utsiden av stolpen.

Alexander Stølås

– Er kanskje den beste av vingbackene basert på den tiden han var på banen. Starter nok neste kamp.