18-åring mistet lappen etter farlig forbikjøring

De andre bilførerne skal ha blitt vettskremte da en 18-åring foretok en svært farlig forbikjøring.

STORD: Klokken 18:30 meldte en trailsjåfør i fra til politiet om farlig forbikjøring i en kurve og bakketopp ved Jektevik på Stord. En ung bilfører skal ha kjørt forbi traileren og var bare sekunder fra å treffe en bil som kom kjørende i motgående kjørefelt.

– Bilføreren ble vettskremt av kjøringen. Han var helt skjelven da politiet snakket med han. Dette kunne gått fryktelig galt, forteller operasjonsleder Oddvar Olsen i Sør-Vest politidistrikt.

Trailersjåføren fikk notert ned registreringsnummeret på bilen og politiet fikk dermed tak i bilføreren kort tid etter. Det viste seg at det var en 18-åring som kjørte bilen og førerkortet hans er nå inndratt.