POPULÆRT BLANT STORBYTURISTER: København er kontinental, men likevel intim og lett å orientere seg i.
POPULÆRT BLANT STORBYTURISTER: København er kontinental, men likevel intim og lett å orientere seg i.

Starter daglige flyruter fra Haugesund til København

København er som skapt for livsnyteren med storbyens pulserende liv og småbyens sjarmerende atmosfære. I sommer kan du fly daglig til danskenes hovedstad.

REISELIV: – I perioden 27. juni til 15. august vil Widerøe fly daglige avganger mellom Haugesund og København. Sommersatsingen er en utvidelse i forhold til direktefly på fredager, søndager og mandager som selskapet flyr nå, sier  markedsjef i GoTo, Jessica Velde, i en pressemelding.

Med direktefly til Kastrup har folk på Haugalandet daglig forbindelse til videre flyruter over hele verden. Regionen bindes sammen av Øresundsbron, og omfatter i tillegg til København, blant annet store byer som Malmø,  Lund, Helsingborg og Roskilde.

Stor etterspørsel i sommersesongen

Informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe sier at i sommersesongen er det større etterspørsel etter fritidsreiser, og at det er derfor selskapet trapper opp fra å fly tre ukentlige avganger mellom Haugesund og København, til å fly daglig.

– Grunnen til at vi trappet ned til tre dager i uka er at vi har opplevd svikt i etterspørselen på denne ruten. Dette har fortsatt, særlig i de områdene som rammes av utviklingen i oljesektoren. Vi følger imidlertid løpende utviklingen i markedet, sier Silje Brandvoll.