– Obduksjonen tyder ikke på at det har skjedd noe kriminelt

En utenlandsk mann i 30-årene ble funnet død i Kvinnherad.

KVINNHERAD: I 19-tiden søndag kveld ble politiet varslet om en død person som ble funnet i en enebolig i Sunde i Kvinnherad. Den avdøde skal være en mann i 30-årene av utenlandsk opprinnelse. Omstendighetene rundt dødsfallet gjør at at politiet betrakter det som mistenkelig, og krimteknikere fra Bergen har vært på stedet for å sikre eventuelle spor.

Fortsatt mistenkelig

I dag ble den avdøde obdusert ved Gades Institutt i Bergen, og politiet fikk dermed en muntlig orientering om rettsmedisinernes foreløpige funn.

– Det er ingenting ved obduksjonen som indikerer eller styrker mistanken om at det har skjedd noe straffbart. Men det er uansett for tidlig å konkludere hva som har skjedd, sier etterforskningsleder Sigurd Børve i Kvinnherad-politiet.

Den endelige obduksjonsrapporten er ikke klar og politiet fortsetter etterforskningen av det de fortsatt karakteriserer som et mistenkelig dødsfall.

– Neste steg blir å sikre oss kommunikasjonsmedia rundt den avdøde som telefonsamtaler og meldinger, opplyser Sigurd Børve.