giftering

Er denne gifteringen din?

Eller kjenner du kanskje noen som heter Susann som giftet seg i 2013?

HAUGESUND LUFTHAVN: – Vi trenger hjelp til å finne eieren av denne flotte gifteringen, skriver administrasjonsmedarbeider i Avinor, Stefanie Apeland, på Haugesund Lufthavn Karmøy sine Facebooksider.

Innlegget har i løpet av det siste døgnet nådd over 40 000 personer og blitt delt 500 ganger. Likevel er det ingen eier som har meldt seg til Avinor.

– Vi er ikke pliktet til å gå ut med hittegods på denne måten. Når vi finner mindre viktige gjenstander som kameraer og så videre pleier vi ikke å gjøre det, men denne ringen var en såpass betydingsfull ting. Siden ingen har meldt den savnet i løpet av to måneder, tenkte jeg det var på tide å bruke Facebook som hjelp for å finne eieren, forteller Stefanie Apeland.

Håper ringen kommer til riktig eier

Ringen er både i gull og hvitt gull. Den ble funnet på flyplassen 14. februar, og på innsiden av ringen står det skrevet: Susann 19.03.2013.

– Susann er jo et navn som også kan vær tysk eller engelsk, så det er ikke sikkert eieren har noen tilknytning til Norge. Men kanskje det er noen her hjemme som kjenner ei Susann som giftet seg i 2013, sier Apeland håpefullt.