NYTT STJERNESKUDD: Aria (16) fra Haugesund.
NYTT STJERNESKUDD: Aria (16) fra Haugesund.

Se Arias musikkvideo til «Cheer Me Up» her

Aria er artistnavnet og debutsingelen og musikkvideo «Cheer Me Up» lanseres i dag.

MUSIKK: Aria er Vidar Johnsen sin første signering for hans eget plateselskap WeMe som ble opprettet 2012. Det var i fjor høst at han singerte den unge artisten, og mandag kveld blir det release på Flytten.

Gjør jobben selv

Aria Ilayha Bjørgen som er hennes fulle navn skriver både tekst og melodi til sine låter, til tross for sin unge alder. Aria er født og oppvokst i Haugesund men har kreolske og walisiske aner i blodet.

– Noe som antakelig bidrar til hennes unorske og ærlige utrykk, skriver plateselskapet i en pressemelding.

Sammen med artist, låtskriver og produsent Vidar Johnsen har Aria nå jobbet i studio de siste to årene for å finne riktig form og farge til sine låter og tiden er nå kommet for å gjøre hennes musikk tilgjengelig for resten verden.

Se musikkvideon i vinduet over.