TRIVES I HAUGESUND: Den populære FKH-kapteinen William Troost-Ekong forteller at han liker seg godt i Haugesund.
TRIVES I HAUGESUND: Den populære FKH-kapteinen William Troost-Ekong forteller at han liker seg godt i Haugesund.

– Får sett hvor gode vi egentlig er

FKH-kaptein William Troost-Ekong tror dagens kamp mot Strømsgodset blir en tøff batalje.

TIPPELIGAEN: FK Haugesund står så langt med to seirer av to mulige i serien, og er det eneste laget som er ubeseiret. I morgentimene i dag satte de seg på flyet med retning Drammen. Klokken 20 i kveld møter de en av seriefavorittene, Strømsgodset.

– Vi er optimister, og dagens kamp blir en skikkelig test. Det ernå vi få se hvor gode vi virkelig er, sier FKH-kapteinen like før avgang.

FK Haugesund har hatt mange dårlige erfaringer på marinlyst, og Strømsgodset på bortebanen er blant de vanskeligste lagene i Tippeligaen. I fjor ble FKH sendt hjem med 5-0.

Mark Dempsey har unngått mange skader i oppkjøringen og troppen er skadefri. Det betyr at engelskmannen har mange kort på hånden under kveldens kamp. Troost-Ekong mener bredden i troppen fort kan gjøre seg gjeldende.

– Det betyr at alle må prestere sitt beste på trening for å få være med å spille kamper. Samtidig gir det oss flere muligheter til å endre taktikk og kampbilde underveis i kampen, sier midtstopperen.

Mark Dempsey har varslet at det kan bli en eller to endringer i laget som vant 3-0 mot Aalesund forrige runde. Trolig knytter det seg størst usikkerhet til hvor og om Nemanja Tubic skal spille. Serberen er spillerklar, men David Myrestam har gjort sine saker bra på den venstre midtstopperplassen. Samtidig vurderer nok engelskmannen om Karikari skal spille fra start. Ghaneseren har kun spilt en drøy omgang. Likevel står han bokført med to mål.

En som trolig spiller er imidlertid Filip Kiss. Det defensive midtbaneankeret har spilt godt i to kamper.

– Vi har hatt en god treningsuke og vi har selvtillit. Vi ønsker å vinne og jeg tror vi har laget en god kampplan for å kunne slå Strømsgodset.