Vard ubeseiret til seriestart

Vard har enda til gode å tape i 2016. I dag var det Stord som fikk unngjelde.

TRENINGSKAMP: Kjell Sture Jensen overtok Vard foran denne sesongen. Skal man dømme etter treningskampene kan Vard-supporterne ha mye positivt i vente. For selv om Vard i oppkjøringen har møtt Tippeligamotstand og lag fra OBOS-ligaen har laget enda til gode på tape i sesongoppkjøringen. I dag vant de 2-1 mot divisjonskollega Stord i rødtrøyenes siste treningskamp før alvoret starter neste helg.

– Vi var uryddige og naive i pasningsspillet. Duellspillet var heller ikke godt nok, spesielt i 1. omgang. Dette var en viktig påminnelse for oss om at vi får noe gratis, sier Vard-treneren. Det er kjekt å gå ubeseiret til seriestart, sier Vard-trener Kjell Sture Jensen til Haugesunds Avis (ABO).

Vard ledet 1-0 til pause mot Stord etter at Fredrik Deilkås hadde gitt rødtrøyene ledelsen etter sju minutters spill.Bob Sumareh la på til 2-0 like etter pause, mens Roger Ekeland reduserte for Tommy Knarviks menn etter 57 minutter.

– Dette var framgang for oss. Jeg følte at vi skapte trøbbel for Vard og kunne vunnet kampen. Vi viste at vi kan spille bra mot god motstand, sier Knarvik til Haugesunds Avis.