LEDERGRUPPE: Gasscos nye ledergruppe. Stående bak fra venstre: Ingolf Voll, Øystein Rossebø, Inghild Storesund og Jonathan Alcock. Sittende foran: Randi Viksund, Frode Leversund og Kristin Kinn Kaste.
LEDERGRUPPE: Gasscos nye ledergruppe. Stående bak fra venstre: Ingolf Voll, Øystein Rossebø, Inghild Storesund og Jonathan Alcock. Sittende foran: Randi Viksund, Frode Leversund og Kristin Kinn Kaste.

Endrer ledergruppen

Gassco gjør endringer i ledergruppen.

Den nye ledergruppen består av Øystein Rossebø som har ansvar for utvikling og innovasjon, Inghild Storesund som har ansvar for økonomi og forbedring, Randi Viksund som har ansvar for sikkerhet og kvalitet og Kristin Kinn Kaste som har ansvar for systemdrift. Jonathan Alcock har ansvar for anleggsstyring og Ingolf Voll for HR og kommunikasjon.

– Jeg har store forventninger til den nye ledergruppen, og mener vi har funnet en god balanse mellom fornying og kontinuitet. Jeg er trygg på at ledergruppen vil evne å tenke helhetlig og langsiktig, og dermed sikre at vi er godt rustet for framtiden, sier Frode Leversund, administrerende direktør i Gassco i en pressemelding.