FINT PÅ HAUKELI:
Arkivfoto: Marius A. Haugen
FINT PÅ HAUKELI: Arkivfoto: Marius A. Haugen

Gode kjøreforhold over fjellet

Tenker du å vende nesa hjemover fra fjellet, er det lurest å gjøre det i dag.

TRAFIKK: På E134 over Haukelifjell er det nå bart og vått med fare for glatte partier, melder Statens Vegvesen. Ellers er det gode kjøreforhold. Klokken 15:00 er det fire minusgrader, lite kuling og skyet.

– Det er veldig greie kjøreforhold over fjellet akkurat nå, og folk gjør lurt i å komme seg hjem i dag. Morgendagen ser verre ut med tanke på været, sier daglig leder Halvor Vinje ved Haukelifjell Skisenter.

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for en rekke områder, inkludert Haukelifjell, der det ventes lokalt vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene på grunn av snø og sterk vind.