martin-samuelsen

Martin (18) debuterte på U21-landslaget

Den utlånte West Ham-spilleren fikk elleve minutter mot Nederland på La Manga.

Den unge midtbanespilleren Martin Samuelsen ble for alvor kjent for det norske fotballpublikumet da stortalentet meldte overgang til West Ham fra Manchester City i fjor sommmer.

Etter å ha gjort sin offisielle debut for klubben i en kvalifiseringskamp til Europaligaen tidligere denne sesongen ble haugesunderen lånt ut til League One-klubben Peterborough, der han har imponert stort.

Fredag kveld nådde fotballspilleren en ny milepæl.

Etter 79 minutters spill gjorde han sin debut mot Nederland på La Manga, da han ble byttet inn for Iver Fossum. FKH-spillerne  Per Kristian Bråtveit og Kristoffer Haraldseid spilte begge hele kampen, etter å ha vært i U21-sjef Leif Gunnar Smeruds startoppstilling.

Norge tapte kampen 1-0 etter at Anwar Al-Ghazi gav nederlenderne ledelsen etter 22 minutter.