En kjønnsmessig sjeldenhet

Loggen til politiet inneholder noe så sjeldent som to overstadig berusede kvinner. Ingen av dem fikk sove hjemme i natt.

HAUGESUND: Begge hadde vært ute på byen og begge ble ute av stand til å ta vare på seg selv. Ingen av dem tok tidlig kveld. Første kvinne ut ble tatt inn hos politiet ved 04-tiden. Kvinnen i 30-årene hadde rett og slett drukket for mye og kunne ikke betros å ta vare på seg selv lenger.

Ved 06.30-tiden tok en kvinne det et stykke lenger. Hun hadde kommet seg hjem, men kom seg ikke inn. I ørska fant hun ikke nøklene og bestemte seg for å gi uttrykk for frustrasjonen. Naboer som ble røsket ut av søvnen av hyl og skrik ringte politiet som fikk henne inn, – i cella. Hun var så beruset og nøkkelløs at det ble den mest praktiske løsningen. Politiet tok henne med til en legesjekk før hun ble sjekket inn i kjelleren på politistasjonen.