Foto: Privat
Foto: Privat

Er det ikke Espen Fernando?

Espen Fernando Aarvik debuterer som hårete «skurk» i morgendagens episode av påskekrimmen på NRK Super. 16-åringen, som har røpet at han blir stressa bare ved tanken av å gå tom for voks, er knapt til å kjenne igjen uten den karakteristiske luggen.

HAUGESUND: Hver dag gjennom hele påsken vil det skje skumle, mystiske og morsomme ting lover rikskanalen. I dagens episode lager de klabb og babb rundt norsk tradisjonsmat, i morgen tidlig er det hår det dreier seg om. NRK- fjesene Nadia Hasnaoui, MGP jr.-sjef Margrethe Røed  og Hilde-Yvonne Smelror er med i episoden, i tillegg til Espen Fernando Aarvik, kjent fra MGP-junior. Med andre ord, to med krøller, ei med slett hår og en som bruker mye tid på håret sitt.

– Ja, håret er jo blitt varemerket mitt det siste året, jeg legger jo ned en del tid på det, sier Espen Fernando med selvinnsikt og et skjevt smil.

Foto: Privat

Foto: Privat

Plottet i påskekrimmen gir seg nesten selv, en av de fire mister krøllene, en av de tre resterende er skurken. I prosessen må haugesundsartisten gå med parykk, til alt overmål en krøllete parykk, noe som kan være en påkjenning for enhver tenåring som er opptatt av hvordan luggen ligger.

– Jeg ser absolutt ikke ut som meg selv, ler Espen Fernando.

Gav mersmak

Han er likevel utelukkende positiv til opplevelsen. Etter å nærmest ha vokst opp på scenen både i regi av Brosteinsteateret på Hemmingstad og med egne konserter var en tv-innspilling en annerledes, men inspirerende erfaring.

– Det ser så lett ut når du ser noe på tv, jeg ble overrasket over hvor mange som var involvert og hvor mye arbeid som ligger bak. Jeg ble helt fascinert.

Morgendagens episode ser du i ruta klokka 9.50 eller på nrksuper.no.