VIKTIG AVTALE: Adm.dir Terje Øverland er fornøyd med avtalen som er inngått med Aker BP. Arkivfoto.
VIKTIG AVTALE: Adm.dir Terje Øverland er fornøyd med avtalen som er inngått med Aker BP. Arkivfoto.

Gladnyheter for PDS Protek

Ingeniørbedriften PDS Protek har sammen med samarbeidsprosjektet Ingeniøralliansen blitt tildelt ny rammeavtale med Lundin Norway.

NÆRINGSLIV: Avtalen gjelder leveranse av konsulenttjenester for tekniske disipliner og prosjektadministrasjon, og har en varighet på 4+2+2 år, skriver alliansen i en pressemelding. Med i Ingeniøralliansen er blant andre haugesundske PDS Protek.

– Vi er takknemlige for at Lundin Norge AS valgte vår alliansetankegang når de nå har valgt nye leverandører i en viktig avtale, som denne er, sier administrerende direktør i PDS Protek, Terje Øverland, i samme pressemelding.

Ingeniøralliansen består av konsulentselskapene PDS Protek, Petromarin AS, Techconsult AS og Tech4Hire AS, og har i tillegg til den nye avtalen med Lundin Norway rammeavtaler med blant andre Statoil, Aibel, Norske Shell, ENI Norge, Odfjell og Wintershall.