Innføring i norsk offshorekompetanse: Lederen for PRS-anlegget på Killingøy, Jan Olav Berge, (til v.) ledet en av gruppene som ble orientert om PRS-anlegget på Kiillingøy i dag. Helt til Høyre, Otech-sjef Odd Are Tveit, som var den første som etablerte seg i den nye subsea-basen på Gran Canari.
Innføring i norsk offshorekompetanse: Lederen for PRS-anlegget på Killingøy, Jan Olav Berge, (til v.) ledet en av gruppene som ble orientert om PRS-anlegget på Kiillingøy i dag. Helt til Høyre, Otech-sjef Odd Are Tveit, som var den første som etablerte seg i den nye subsea-basen på Gran Canari.

Spansk besøk på Killingøy i dag

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill