IMG_1574

Dødsulykken i Fjæra

Politiet sperret deler av E-134 i ved Fjæra i Etne da en trailer veltet i bakken opp fra Fjæra i morgentimene.

ETNE: – Kort fortalt var det en bil med henger som akkurat hadde passert gjennom Fjæratunnellen som så forulykket, det forteller lensmann i Etne og Vindafjord Ingvar Gjærde.

Kjøretøyet som var på veg østover skal ha vært borti rekkverket på venstre side, så kommet tilbake i kjørebanen, truffet en jordvoll og tippet over. Kjøretøyet ligger i vegbanen rett forbi smoltanlegget til Marine Harvest i Fjæra.

Gjærde forteller videre at det er glatt vegbane på stedet, men at politiet må komme tilbake til om dette har hatt noe å si for ulykken. Føreren holder de på å identifisere og varsling pågår angående dette.

Det var ingen passasjerer i kjøretøyet utenom sjåføren.

Kona på veg til Norge

Kona til den omkomne er på veg til Norge får Hnytt opplyst fra operasjonssentralen til politiet. Hun skulle til Norge uavhengig av ulykken. Hun lander på Gardermoen i ettermiddag og skal ennå ikke ha fått beskjed om hva som har skjedd.

Saken oppdateres.