Samuelsen2

Martin Samuelsen tatt ut til U21-landslaget

For første gang er Haugesunderen Martin Samuelsen tatt ut til U21-landslaget. Der får han selskap av FKH spillerne Kristoffer Haraldseid og Per Kristian Worre Bråtveit i tillegg til Sogndal-spilleren Bjørn Inge Utvik fra Avaldsnes.

Av: Kristian Risanger

Det er U21-landslagstreneren, Leif Gunnar Smerud, som har tatt ut de 4 lokale spillerne. U21-landslaget skal møte Nederland 25. mars og Spania 28. mars.

Det var spekulert i om landslagstrener Per Mathias Høgmo skulle ta med unggutten fra Haugesund med i A-landslagstroppen, men han fant ikke plass til West Ham spilleren, som for tiden er på utlån i Petersborough. Håvard Nordtveit og Alexander Søderlund fikk derimot plass i troppen til Høgmo.

I tillegg til Samuelsen er vatsbuen Kristoffer Haraldseid, haugesunderen Per Kristian Worre Bråtveit og karmøybuen Bjørn Inge Utvik med i U21-troppen.