samuelsen

Håper på Nordtveit

West Ham-utlånte Martin Samuelsen håper det er hold i ryktene om at Håvad Nordtveit er klar for den engelske Premier League-klubben.

FOTBALL: Denne helgen ble det avslørt at Håvard Nordtveit setter kursen mot England og Premier League. Trolig er det West ham som har sikret seg vatsbuen, til stor glede for Martin Samuelsen.

– Jeg ønsker Nordveit velkommen til West Ham med åpne armer. Det hadde ikke vært dumt med en nordmann til her, forteller Samuelsen til Dagbladet.

Martin Samuelsen har i år vært utleid til Peterborough på nivå tre i England. Til neste sesong håper Samuelsen å være tilbake i West Ham, trolig med en annen nordmann i stallen. Flere medier har spekulert i at West Ham har sikret seg Håvard Nordtveit. I så tilfellet vil det være to haugalendinger i klubben.

– Jeg kjenner ikke Nordtveit personlig, men jeg har spilt sammen med søskenbarnet hans. Jeg snakket ikke noe med ham før jeg dro ut. Men hvis Nordtveit kommer til West Ham, blir jo det veldig kjekt, sier Samuelsen i følge avisa.

Selv har Samuelsen imponert for Peterborough. 18-åringen har flere ganger havnet i media på grunn av imponerende kamper, og stjal overskriftene da han storspilte mot Premier League-laget West Bromwich i FA-cupens 4. runde. Neste sesong håper han at han spiler seg inn i West Ham sin førsteellever.

– Jeg har trent og spilt mye med West Ham-stjerne, og jeg mener at jeg har noe å bidra med der. Jeg vet at jeg har ferdigheter som kan komme til nytte også i Premier League, sier Samuelsen til dagbladet.no