Skjermbilde 2016-03-07 kl. 21.18.27

Spillerdugnad for å klargjøre stadionmatta

Flere FKH-spillere stilte i dag opp på en aldri så liten dugnad for å legge vekstduk over gressmatta på Haugesund stadion.

HAUGESUND: Med under to uker igjen til først hjemmekamp på Haugesund stadion gjennstår det en hel del før gressmatta er klar til kamp.Tar man matta nærmere i øyesyn kan det se ut som om spilleforholdene til første hjemmekamp vil være langt fra optimale. Den siste perioden med frost og minusgrader har ført til at veksten og gresset har gått i dvale.

Til tross for sin relativt pjuskete tilstand tror banemester Kåre Steinsnes at matta vil fremstå som bra til den første hjemmekampen mot Aalesund. I dag ble det lagt en vekstduk over hele gressmatta. I tillegg er varmeanlegget slått på.

– Den ser litt dårlig ut nå, men jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal få den klar til hjemmekampen om to uker. Banen ble gjødslet i går. Får vi bra vær de neste dagene vil det gjøre underverker for tilstanden på banen, sier Stensnes.

Etter planen vil vekstduken bli liggende frem til neste fredag. Da vil banen merkes, tromles og trolig klippes.