Foto: Tor Nilssen
Foto: Tor Nilssen

Kvelden på strak arm

FordRekord spilte for et lite, men hattefint publikum i Etne fredag kveld. – En fin oppvarming til festivalsesongen, sa Ole Jørn Borum.
ETNE: Det tok litt tid før Etnebuen kom seg ut,-  og inn i lokalet på Fugl Fønix Hotel, uten at det så ut til å legge noen demper på bandet.

– I dag leverer vi en og en halv times topp underholdning fra øverste hylle av internasjonalt kaliber sånn som vi pleier, ler Borum, men lander like fort.

— Neida, dette blir gøy. Vi skal spille en del sanger og kose oss med publikum.

Foto: Tor Nilssen

Et lite kvarter inn i konserten begynte publikum å komme, og da kom de med stil. De hadde startet kvelden med hatteselskap og sørget for prikken over i’ en i lokalet på hjørnet i den nattestille bygda. Til slutt var det rundt 25 sjeler med dørvakten i lokalet, men Ford Rekord spilte som for hundrevis. Sexy, rått og fengende som bare livemusikk kan være. 

Bandet har vært i det kreative hjørnet igjen i vinter, etter at de slapp sitt tredje album, «Disco/ Noir», for ett år siden.

– Vi har jobbet ganske mye i det siste med nye ting, så nå blir det blir spennende. Siden sist album har vi skrevet en god del nye låter. Så nå jobber vi mye i øvingslokalet, så drar vi gjerne inn til Etne her i ABC-studio og spiller dem inn.

Og med det lover Borum oss en singel i ny og ne i tiden fremover.

– Og så kommer det plutselig ei ny plate. Når vi er fornøyd med det vi har gjort, sier låtskriveren, vokalisten og kontrabassisten med et skjevt smil.