HOVEDAKTØRER: Over 20 deltok på gjennomgangen med statsråden hos Uni Research Polytec i Haugesund. Her er ved sju av dem: Fra venstre Eivind Rinde (BarentWatch), Trond Langemyr (Sjøsikkerhetsdirektør Kystverket), Gunnar Birkeland (forskningsdirektør), John Erik Hagen (regiondirektør Kystverket), Statsråd Ketil Solvik-Olsen, Torleif Lothe (Uni Research Polytec) og Anton Eliassen (Direktør Meteorologisk Institutt).
HOVEDAKTØRER: Over 20 deltok på gjennomgangen med statsråden hos Uni Research Polytec i Haugesund. Her er ved sju av dem: Fra venstre Eivind Rinde (BarentWatch), Trond Langemyr (Sjøsikkerhetsdirektør Kystverket), Gunnar Birkeland (forskningsdirektør), John Erik Hagen (regiondirektør Kystverket), Statsråd Ketil Solvik-Olsen, Torleif Lothe (Uni Research Polytec) og Anton Eliassen (Direktør Meteorologisk Institutt).

Kom uten penger, men ble fascinert

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill