Skjermbilde 2016-02-24 kl. 07.25.30

Disse skoene har tuppet i Tippeligaen

Alexander Søderlund donerte vekk et par av fotballskoene sine, da han ble ambassadør for Skattkammeret til Kirkens Bymisjon.

HAUGESUND: Søderlund synes det er en ære å få være med å støtte utstyrssentralen til Kirkens Bymisjon. Og unge, håpefulle fotballspillere synes sannsynligvis det er en ære å få låne fotballskoene hans.

– Disse gav jeg vekk fordi jeg aldri hadde scoret i dem, smiler landslagsspissen. – Neida, jeg har faktisk scoret noen mål med disse i Tippeligaen.

Søderlund har sansen for å låne bort sportsutstyr gratis, slik Skattkammeret gjør til barn og unge.

– Jeg skulle jeg ønske jeg hadde et slikt tilbud da jeg var ynge, det var en del jeg gikk glipp av fordi jeg ikke kunne gå ut på rollerblades for eksempel. Dette er et kjempetiltak for å få folk i aktivitet.

Se videsaken i vinduet over.