Skjermbilde 2016-02-24 kl. 16.29.49

Åpner unikt treningssenter i Haugesund

Treningssenteret Trimeriet i Haugesund utvider fra 600 til 1700 kvadratmeter i april. Med boksering, utegym på taket og judohall vil daglig leder Harald Andreassen løfte treningsbransjen på Haugalandet til et nytt nivå. Blant medeierne er fotballproff Alexander Søderlund.

TRENING: Daglig leder Harald Andreassen har syslet med ideen i mange år. I april kan han endelig åpne dørene til det utvidede senteret, som blir unikt i sitt slag på Haugalandet.

— Vi prøver å lage til et multisenter der vi kobler sammen rene idretter mot aktiviteter, fysioterapi og barnetrening i én pakke, forteller Andreassen.

Med seg på eiersiden har Trimeriet fått ingen ringere enn fotballproff Alexander Søderlund, som sammen med Andreassen eier 50 prosent i senteret. Han ser fram til å være med å dyrke fram unge idrettstalenter.

– Først og fremst betyr det en unik mulighet til å få hjelpe til og bruke min kompetanse. Jeg føler jeg har noe å bidra med når det kommer til å ha tro på at du kan klare noe, sier Søderlund som i dag spiller for den franske toppklubben St. Etienne.

Når senteret åpner i ny innpakning til våren, vil det inneholde både utegym på taket, boksering, judohall og egen avdeling med fysioterapi.

Se hvordan det nye Trimeriet blir i videovinduet over.