skogland

– Jeg griner

Reaksjonen til Christer Skogland da han fikk vite at han hadde vunnet konkurransen "Med Blanke Ark 2016" var følelsesladet.

TATOVERING: Christer Skogland gikk helt til topps i konkurransen der premien er fjerning av en tatovering.

– Jeg er målløs, og sliter med å tenke klart, forteller 23-åringen på telefon under en time etter at han fikk den gledelige beskjeden. Tribal-tatoveringen han har på halsen og som har plaget ham siden ungdommen vil nå bli fjernet.

– Tårene bare trillet da jeg fikk vite det av en venninne for kort tid siden. Nå går jeg på skyer og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg selv. Jeg har hatt mange våkennetter på grunn av dette, sier Skogland.

Les også: Blekket står i veien for drømmen

ANGRER: Haugesunderen Christer Skogland (23) skaffet seg denne tribal-tatoveringen da han var 15 år. Foto: Privat

ANGRER: Haugesunderen Christer Skogland (23) skaffet seg denne tribal-tatoveringen da han var 15 år. Foto: Privat

23-åringen fra Haugesund ble den soleklare vinneren av konkurransen, der jurymedlemmene har hatt i oppgave å først vurdere tatoveringene ved å dele ut poeng fra 1 til 5. Deretter har de vurdert historiene på samme måte. Juryen har stått helt fritt til å gi poeng ut ifra sine egne kriterier, enten de har syntes tatoveringene/historiene har vært stygge, morsomme, tragiske eller andre ting. Juryens poeng ble deretter lagt sammen, og vinneren var den med flest poeng. Skogland fikk 41 av 50 mulige poeng, og var klart foran nærmeste utfordrer.

Skoglands drøm er å jobbe som flyvert, men med blekk på halsen er det klin umulig. Han får ikke en gang startet på utdanningen før tatoveringen er fjernet. Årsaken til at han tok tatoveringen i første omgang var at han fikk blod på tann etter en tatovering han skaffet seg i syden året før.

Les også: – Skal mye til før jeg tatoverer halsen

Skogland fikk ttok tatoveringen i kjelleren til en kamerat da han var 15 år gammel. Nå håper han at den skal være fjernet innen noen få måneder.

– Jeg skal feire seieren med noen kompiser på torsdag, sier en glad Skogland.