-Troverdigheten står på spill

Ansvarlig redaktør i Haugesunds Avis Einar Tho mener det går utover troverdigheten til hnytt etter at FKH har bestemt seg for å slippe alle nyheter der først.

MEDIA: Det var rett før helgen at Leiv Helge Kaldheim, styreleder i FK Haugesund sammen med styreleder i FK Haugesund AS Ole Henrik Nesheim annonserte at de vil prioritere å formidle nyheter om FKH til hnytt og fortalte om bakgrunnen.

Redaktørene uenige.

Tho sier i en kommentar at Haugesunds Avis lenge har vært klar over bindingen og at det nå er offisielt ikke forandrer situasjonen for dem. Han frykter heller for troverdigheten til hnytt som medieaktør.

Øystein Merkesvik i hnytt svarer på sin side at det er like strenge redaksjonelle krav til saker som FKH formidler som alt annet stoff som publiseres.

Se intervju med de to redaktørene i vinduet over.