Fra filmen "War Room".
Fra filmen "War Room".

Viser «War Room» på Edda

Edda kino viser filmen «War Room» neste lørdag. På oppfordring. Ønsker formidlet via sosiale medier kan gi deg filmen du ønsker på lerretet.

HAUGESUND: Det lønner seg å formidle ønskene sine. Kinosjef Marit Sætre setter pris på oppfordringer.

– På den første og andre henvendelsen svarer vi gjerne at  vi ikke har booket den aktuelle filmen foreløpig, men om det viser seg at det er interesse for den, så tar vi den inn.

Slike henvendelser til kinoen har økt betraktelig.

– Ja, dette ser vi mer og mer av. Avstanden mellom oss som jobber og publikum er blitt mindre. Sosiale medier har nok gjort terskelen mye lavere. Det er både nyttig og kjekt for oss å ha såpass tett kontakt, sier en fornøyd kinosjef.

Kristenfolket har mobilisert

Denne gangen er det altså filmen «War Room» som settes opp på oppfordring. Filmen er foreløpig ikke satt opp mer enn 18 steder i Norge, blant dem fem-seks større byer.

10

Fra filmen «War Room».

– Det er en typisk eventfilm, en film som et miljø omtrent går samlet på. Bare på Bømlo kom det for eksempel drøye 200 personer for å se «War Room», sier Sætre. 

«War Room» har liten appell til det brede lag i Norge, men spilte inn over 11 millioner dollar i løpet av premierehelgen i USA. Det gjorde den til den nest mest sette kinofilmen i USA, bak storfilmen «Straight Outta Compton», skriver The Hollywood Reporter

Filmen vises lørdag 6. februar i Edda 5 på ettermiddagen