VANT MED LITEN MARGIN: ”ALIMENTS” – et lag fra klasse 2 RMRA og –B på Karmsund vgs sammen med lagleder, senorer og premieutdeler: Fra venstre Benjamin Vikse Roth, Anne Torunn Larsen fra Tine Storhusholdning, Tore Stalsberg fra Scandic Maritim Hotell, oldermann Geir Rasmussen, Kokkenes Mesterlaug på Haugalandet, Julie Jünger og Vegard Bruntveit Ingebrigtsen.
VANT MED LITEN MARGIN: ”ALIMENTS” – et lag fra klasse 2 RMRA og –B på Karmsund vgs sammen med lagleder, senorer og premieutdeler: Fra venstre Benjamin Vikse Roth, Anne Torunn Larsen fra Tine Storhusholdning, Tore Stalsberg fra Scandic Maritim Hotell, oldermann Geir Rasmussen, Kokkenes Mesterlaug på Haugalandet, Julie Jünger og Vegard Bruntveit Ingebrigtsen.

De reiser til TineCup-finalen 

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill