gytkjear

Christian Gytkjær vil vekk

Danske Christian Gytkjær kan forsvinne fra FK Haugesund i vinter.

FK HAUGESUND: Det er få FKH spillere som er mer attraktive enn danske Christian Gytkjær. Flere klubber har allerede vist interesse for spissen, og i følge Haugesunds Avis er FK Haugesund åpne for å selge dansken i vinter, hvis det rette tilbudet kommer. Den danske målskåreren har et år igjen av kontrakten med FK Haugesund. Dermed vil vinterens overgangsmulighet trolig være den siste muligheten klubben har til å sikre seg noe penger for dansken.
­

– Han kan forsvinne i vinter, men det må være det rette tilbudet. Vi vil jo gjerne få noen kroner igjen, sier leder A-lag, Jostein Grindhaug til Haugesunds Avis.

Også Gytkjær selv mener tiden er inne for å forlate FK Haugesund og sier til avisa at målet er å dra i vinter.