justinbieberfans

Bieber-fans får ny sjanse

Platselskapet prøver å rydde opp fadesen etter forrige konsert med Justin Bieber. Nå får skuffede publikummere billetter til ny konsert med superstjernen.

OSLO/ HAUGESUND: Onsdag sendte plateselskapet Universal Music Norge ut pressemelding med informasjon om at alle publikummerne som var tilstede under skandalekonserten på Chateau Neuf i Oslo 29. oktober, vil få billetter til en ny konsert med ungpikeidolet 23. september 2016.

Dermed blir det trolig ny Oslo-tur for venninnene Tiril Ellingsen Alvseike og Emilie Sløgedal Stava (13), som måtte dra skuffet hjem til Haugesund etter noen knappe minutters konsertopplevelse med Justin Bieber i høst.

Konserten endte brått da superstjernen stormet av scenen etter at det var blitt sølt litt vann på scenen.

Mor til Emilie, Hilde Sløgedal Stava, tror det blir ny tur til Oslo til høsten.

– Dersom jentene får nye billetter, tror jeg de blir vanskelig å stoppe. Bieber har ikke gjort mer skade enn at jentene gjerne reiser tilbake. Vi som foreldre skal selvsagt tilrettelegge for ny konsertopplevelse dersom de får billetter, sier hun til Haugalandnytt.