HAR TROEN: Avaldsnes-jentene tok turen innom supporterne på cupfinalvorset i Oslo. De virket positive foran morgendagens finale mot Lillestrøm i Telenor Arena klokken 16.00. Foto: Marie Svendsen Aase.
HAR TROEN: Avaldsnes-jentene tok turen innom supporterne på cupfinalvorset i Oslo. De virket positive foran morgendagens finale mot Lillestrøm i Telenor Arena klokken 16.00. Foto: Marie Svendsen Aase.

– Nå går vi for seier!

Hjertene hamret for Avaldsnesdamene på cupfinalevorspiel.

Av: Marie Svendsen Aase

OSLO: Fredag kveld fra klokken 19.30 sendte TV Haugaland direkte fra cupfinalevorspielet i Oslo sentrum, fra Bjørungs pub. Der ble det fremførelse av Avaldsnes-sangen «Hjerta mitt banke for Avaldsnes», med en lokal trubadur.

Det ble også fint besøk av Karmøyordfører Jarle Nilsen, Arne Utvik, tidligere Avaldsnes-spiller Karina Sævik og landslagstrener Roger Finjord. Også Avaldsnes-spillerne tok turen innom cupvorset og var med og fremførte Avaldsnes-sangen til stående applaus fra den stappfulle baren.

Felles for alle som tok turen til Bjørungs pub var troen på Avaldsnes-seier i morgendagens cupfinale.

SE FULL BILDESERIE FRA KVELDEN PÅ KARMØYNYTT