Arkivfoto.
Arkivfoto.

Folland gir seg som trener i Vard

Knut Erik Folland gir seg av personlige årsaker skriver Vard i en pressemelding i kveld.

FOTBALL: Med bakgrunn i personlige årsaker vil Knut Erik Folland fratre sin stilling som trener og sportslig leder for SK Vard Haugesund ved årsskiftet. Klubben synes det er svært beklagelig å gi slipp på en slik kapasitet, men har stor forståelse for at Knut Erik har sett seg nødt til å treffe dette valget.

Folland kom til Vard før årets sesong, og har hatt ansvar for a-laget, samt klubbens satsingslag i ungdomsavdelingen. Sesongen har vært en lang sportslig opptur, hvor mange unge og lokale spillere har fått muligheten på A-laget. Det har vært et spennende og lærerikt år for alle tilknyttet Vard, og vi er svært fornøyde med den jobben Knut Erik har gjort for Vard, heter det i pressemeldingen.