CGIProxy.fcgi

Gavene strømmer inn til Storhall Karmøy

Gladmeldinger på rad og rekke på Vea.

Samtidig som byggingen av Storhall Karmøy går inn den aller siste fasen er strømmen av økonomiske bidrag til prosjektet stadig større. 

Søndag fikk prosjektleder, Ånen Torvestad overrakt en gavesjekk fra Sparebanken Vest på 200.000 kroner, og onsdag kom nok en gladmelding om at det lokale rederiet VEA AS også gir 200.000 kroner til arbeidet med storhallen.

– Denne gaven kommer i tillegg til tidligere gave fra samme rederi på kroner 100.000 og det er bare å ta av seg hatten og rette en stor takk til familien Vea, heter det på Storhall Karmøy sin hjemmeside.

Der fortelles det samtidig at Vedavågen skolekorps denne uka har gitt 30.000 kroner til prosjektet som har budsjettert med to millioner kroner i støtte-midler fra private og lag. Så langt er det samlet inn 760.000 kroner.

Prosjektgruppen har i tillegg budsjettert med 2.5 millioner kroner i gaver fra bedrifter på Haugalandet, og har nå passert 1.6 millioner kroner i innsamlede midler.

På Karmøynytt sine nettsider kan du følge byggearbeidet via webkamera.