Foto: Tor Inge Vormedal.
Foto: Tor Inge Vormedal.

Saga Subsea har forlenget leieavtalen på Killingøy

Saga Subsea forlenger leieavtalen med 10 nye år, med mulighet for ytterligere 2 x 5 år.

I tillegg vil selskapet utvide lokalene de leier på Killingøy. Leieavtalen vil inkludere verkstedhall for vedlikehold, produksjon og lagring med 12 meter takhøyde og 25 Te traverskran. Kontorarealer på over 200 kvadratmeter, samt uteareal for lagring av utstyr.

Ifølge daglig leder Einar Tollaksvik ønsker Saga Subsea å fortsette leieavtalen med Karmsund Havnevesen på grunn av den strategiske plasseringen av basen mot Nordsjøen og fordi flere av bedriftens største kunder er etablering på det samme stedet allerede.

Han understreker at basen ligger eksponert mot mye av aktiviteten som skjer og vil skje i Nordsjøen, blant annet med tanke på John Sverdrup-utbyggingen og sjøkablene som er planlagt i Nord-England.

– Karmsund Havn er meget fornøyd med å ha inngått en langsiktig avtale med Saga Subsea. Saga Subsea er et selskap i vekst, og det er svært gledelig at de har valgt å ekspandere sin virksomhet her på Killingøy Subsea & Offshorebase, sier eiendomssjef i Karmsund Havnevesen IKS, Heidi Nymann.