Jostein Grindhaug på plass i Nigeria på jakt etter nye spillere.
Jostein Grindhaug på plass i Nigeria på jakt etter nye spillere.

Åpnet den nye ute-innebandybanen på Kolnes

Påtroppende ordfører Jarle Nilsen fikk det ærefulle oppdraget.

Foto: Kolnes IL

Påtroppende ordfører i Karmøy, Jarle Nilsen fikk æren av å åpne den nye ute-innebandybanen på Kolnes søndag. Banen er den eneste i sitt slag i Nord-Rogaland.

Nilen holdt tale og stod for høytidlig snorklipping på banen. Kolnes skolekorps stilte med musikk og det var avduking av arenanavnet etterfulgt av innebandy turnering.

Stort miljø

Leder for innebandygruppa, Raymond Kristiansen, fortalte før åpningen at det er et stort innebandymiljø på Kolnes som vil nyte godt av det nye anlegget. .

– Det er omtrent 150 i innebandygruppen på Kolnes. Med både små og store aktive. Vi har flere lag, helt fra 1. klasse og oppover. Her på Kolnes er det fotball og innebandy som er de mest populære idrettene.

Et bedre tilbud

A-laget til Kolnes innebandy spiller i 3. divisjon i Nord-Rogaland.

– Vi har også prøvd oss mot Stavangerlag for noen år siden. Da var vi gode. Nå har vi mange unge, flinke spillere. De er fortsatt litt lette, men om et års tid så vil det ordne seg. Da blir de veldig gode, sier Kristiansen.

Den nye utendørsbanen på Kolnes er den første i Nord-Rogaland og vil bli brukt aktivt i tiden fremover.

– Banen vil bli et godt supplement til treningsarenaen vår som er Norheimshallen. Det er den første og eneste utendørse innebandybanen i Nord-Rogaland. Vi får et enda bedre innebandytilbud fremover, forteller Kristiansen.