Siste:

Tok alle sansene i bruk på premieren

TEATER: Ja, de så veldig forelsket ut, hovedrolleinnehaverne Marianne Stormoen og Martin Hovland i teaterforestillingen «Verdas mest forelska par». Og det var ikke mindre energi å spore etter siste scene.

– Det er så kjekke forestilling og så kjekke folk, og det er det som gjør at vi har det så gøy, forteller Stormoen nærmest elektrisk.

– Vi traff et eller annet i dag, det var skikkelig forløsende, legger Martin Hovland til.

Teatersjef Erik Schøyen har gått svanger med forestillingen i nærmere to år, og var meget klar for å se det endelige resultatet torsdag.

– Det var deilig! En fin start, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.

Og med 16 av 21 utsolgte forestillinger har Schøyen følgende å si:

– Det er jo en drøm for en teatersjef rett og slett, smiler han.

Forfatteren bak stykket, Rune Belsvik fikk tatt alle sanser i bruk under premieren.

– Jeg synes det var veldig rørende. Noen ganger lo jeg så jeg ristet, og så ble jeg litt stille, så gråt jeg litt, altså, veldig nært og flott, og veldig godt gjennomført, sier Belsvik til TV Haugaland.