Skjermbilde 2015-10-12 kl. 07.56.54

I kronprinsens fotspor

- Det blir veldig spesielt, sier Natalie Hettervik Flesjå om å skygge kronpris Haakon for en dag.

OSLO: Vi møter Natalie Hettervik Flesjå utenfor slottet i Oslo. 17-åringen fra Kopervik betrakter slottet, og funderer over hvordan det vil bli å skygge selveste kronprins Haakon for en dag. Det var Haugesunds Avis som først omtalte saken.

Les også: Gjorde det bra i NM

– Det blir veldig spesielt. Jeg er spent på å se om det er noe jeg kan lære av ham, sier hun.

Det er Ungt entrepenørskap som står for opplegget rundt «toppleder for en dag», hvor 30 unge entrepenører får følge i en rekke lederes fotspor. Årsaken til at nettopp Hettervik Flesjå får delta, er hennes bakgrunn fra ungdomsbedriften Smartfood, som en gruppe elever ved Karmsund videregående skole startet.

– Det gir meg en god følelse å få bli med på dette, fordi det at jeg har vært med i en ungdomsbedrift og selv vært daglig leder ser ut til å ha gjort et godt inntrykk, sier hun.

Allerede onsdag braker det løs. Da skal Hettervik Flesjå møte opp på slottet, før hun skal bli med kronprinsen ut på noen av hans oppdrag.

– Han har mye å gjøre, og er et forbilde for mange. Det blir spennende å se hvordan hans hverdag er, og hvordan han er som person, sier hun.

Hele innslaget ser du over.