Arkivfoto
Arkivfoto

Påmelding til Hårfagrerittet åpner på lørdag

Påmeldingen til Hårfagrerittet 2016, som går av stabelen 4. juni, åpner lørdag 10. oktober klokken 10.00.

Påmeldingen til Hårfagrerittet 2016, som går av stabelen 4. juni, åpner lørdag 10. oktober klokken 10.00. 

Den 4. juni neste år går Hårfagrerittet 2016 av stabelen. Terrengsykkelrittet som går fra Kårstø til Aksdal, med målgang på kaien i Haugesund sentrum, ble først arrangert i 2010. Påmeldingen til årets ritt starter på lørdag.

» Hårfagrerittet ble som kjent en kjempesuksess, kanskje vårt beste arrangement noen gang etter tilbakemeldingene å dømme i 2015. Hårfagrerittet hadde som mål å skape god stemning og den beste matserveringen som har vært servert på noen idrettsarrangement på Haugalandet og i Norge for øvrig. Hårfagrerittet 2016 vil kopiere suksess formelen fra 2015, samt legge til enda flere feelgood happeninger underveis og i mål», skriver Hårfagrerittet i en pressemelding.