Karmoy

Nå er festforestillingen utsolgt

Interessen for å delta på lørdagens festforestillinger for Karmøy kommune har vært så stor at det ikke lengre er en eneste billett å oppdrive til arrangementet.

Tekst: Øystein Merkesvik

KOPERVIK: – Nå er det helt utsolgt. I følge kinosjefen har det aldri tidligere skjedd at forestillinger er utsolgt så kjapt og egentlig før det hele startet, sier Aud-Irene Jensen Jacobsen i arrangementskomiteen.

Kribler i magen

Hele 77 karmøyartister fra de fem siste ti-årene skal på scenen under de to forestillingene lørdag kveld. Siri Nesse Pedersen har det kunstneriske ansvaret for innholdet og kjenner at det byggner å krible i magen dagen før generalprøven.

– Det er vel i morgen nervene kommer for fullt når alle artistene er på plass, sier hun og lover publikum som har sikret seg billetter skal få en opplevelse de sent vil glemme.

– De skal få oppleve alle ti-år med musikalske innslag fra Karmøy. Jeg vil tro det er noe for enhver smak, sier hun.

Sendes på TV

For dem som ikke rakk å kjøpe billett blir det likevel mulighet til å oppleve begivenheten om ikke lenge. TV Haugaland skal filme forestillingen og sende både den og intervjuer med artistene i romjulen. Konfransier under forestillingene og programleder i TV Haugaland, Knut Netland ser frem til å få vise forestillingene på skjermen.

– Det kommer til å bli kjempebra. Det blir en relativt stor TV-produksjon med flere kameraer og der vi skal være bak scenen og få kommentarer fra artistene både før og etter de skal opptre.

Han har selv store forventninger til møtet med alle artistene.

– Siden jeg er karmøybu selv har jeg følelser for dette også. Det skal bli gøy å se artister fra alle disse årene og det er et vidt spekter med alt fra dans, opera, heavy-musikk til sketsjer, forteller han.