Killingøy fra øst, nr. 2_TEKST

Statoil forlenger avtalen med Karmsund Havn

Avtalen omfatter bygningsmasse, tjenester og lageravtaler.

Foto: Tor Inge Vormedal

På vegne av Pipeline Repair and Subsea Intervention (PRSI) Pool har Statoil forlenget den nåværende baseavtalen på Killingøy med Karmsund Havn IKS. Avtalen omfatter bygningsmasse, tjenester og lageravtaler, som er knyttet til Statoils PRS-aktivitet i Haugesund.

Etter planen vil avtalen vare til 2028, med mulige opsjoner på 2×7 år.

Havnedirektør Tore Gautesen er stolt over fornyelsen av kontrakten med Statoil.

-Dette er en viktig kontrakt for Karmsund Havn IKS. Statoil og PRS Basen en sentral del av det verdensledede subseamiljøet som man finner i Haugesundregionen. Vi har gjennom mange år hatt et godt samarbeid med Statoil og vi er stolte over at Statoil ønsker å forlenge avtalen og satse videre på Killingøy, sier han.