TIL TOPPS: Elise K. Christoffersen vant både Athletic Fitness- og Overall-klassen i NM. Foto: Dag Olav Husås
TIL TOPPS: Elise K. Christoffersen vant både Athletic Fitness- og Overall-klassen i NM. Foto: Dag Olav Husås

– Nå har jeg nådd målet mitt

Forrige lørdag gjorde Elise K. Christoffersen storeslem under NM i Athletic Fitness, og dro hjem både førsteplassen i sin klasse samt Overall-klassen.

HAUGESUND: Elise K. Christoffersen kunne endelig ta steget helt opp på pallen under NM i Athletic Fitness.

Karmøybuen, som har gjort haugesunder av seg, har jobbet hardt og lenge for å oppnå best mulig resultat, og endelig fikk hun pokalbevisene med seg hjem.

– Det var en helt fantastisk følelse. Jeg turte ikke å håpe på det, men jeg var så giret på førsteplassen! Da jeg i tillegg vant Overall-klassen, åh, helt utrolig, sier 27-åringen stolt til TV Haugaland.

Hun takker ektemannen, familie, venner og et godt team for at hun har klart å komme dit hun er i dag.

– De har alle vært enestående. Jeg setter pris på all støtte og hilsener som jeg har fått underveis, sier Christoffersen.

I stuen glinser to store pokaler på bordet samt blomsterhilsener og gratulasjoner i massevis. Ektemannen Roger Christoffersen har stått ved hennes side hele veien, og lyser i øynene når han forteller hvor stolt han er av kona si.

– Hun er beinhard, og jeg er så stolt av henne, sier han til TV Haugaland.

Også han har deltatt i flere av de samme konkurransene som kona tidligere, men han har enda til gode å gå helt til topps.

– Hva tenker du om at kona nå har dratt hjem størst og flest pokaler?

– Hva skal jeg si… Det svir litt! Men, jeg unner henne dette, selvfølgelig! Jeg slet med å holde tårene tilbake da hun vant, og jeg synes det er fantastisk, sier ektemannen.

Se hele intervjuet med Elise K. og Roger Christoffersen over.