Delegasjonsbesøk fra Kenya Maritime Authority hos Sjøfartsdirektoratet: Fra venstre: Anita Malmedal (avdelingsdirektør), Pamela Muturia (Admin Assistant), Chris Makhoha (Inspectorate), Geraldine Maingi (Alternate Director), Said Gulleid (Director), Prof Eric Chenje (Director), Olav Akselsen (sjøfartsdirektør), Kari Stautland (kommunikasjonsrådgiver), Julius Koech (Marine Officer) , Dag Inge Aarhus (kommunikasjonsdirektør), Roselyn Amadi (Alternate Director). Foto: Steinar Haugberg/Sjøfartsdirektoratet
Delegasjonsbesøk fra Kenya Maritime Authority hos Sjøfartsdirektoratet: Fra venstre: Anita Malmedal (avdelingsdirektør), Pamela Muturia (Admin Assistant), Chris Makhoha (Inspectorate), Geraldine Maingi (Alternate Director), Said Gulleid (Director), Prof Eric Chenje (Director), Olav Akselsen (sjøfartsdirektør), Kari Stautland (kommunikasjonsrådgiver), Julius Koech (Marine Officer) , Dag Inge Aarhus (kommunikasjonsdirektør), Roselyn Amadi (Alternate Director). Foto: Steinar Haugberg/Sjøfartsdirektoratet

Fra Kenya til sjøfartsdirektoratet

Har du ikke abonnement?

TVH+ måned

Fast introduksjonstilbud for første fire uker.

kr. 1 første fire uker, deretter kr. 129,-/mnd.

Bestill

TVH+ år

Spar 30%

kr. 1190,-/år

Bestill